Siste nytt fra A-laget 09.05

Apollo/Nordsiden- Mathopen_07.04.2022. Bak fra v: Jørgen L, Andreas, Preben, Kjetil, Mathias, Christer og Tommy.

Foran fra v: Trond, Daniel B, Kim, Emil, Joachim og Morten.

3 serierunder er unnagjort. Status ut 1-0-2.

I første serierunde stod Loddefjord 4 på den andre banehalvdelen. Vi fikk ikke til all verden i denne kampen, skapte knapt sjanser. Men hang allikevel noenlunde med resultatmessig, unntatt de 7 siste minuttene hvor vi slapp inn 3 mål. Så den kampen var det bare til å glemme fort.

Njardar/ Tysnes kom på besøk til Davanger i runde 2. Her fikk vi se et helt annet lag på banen for vår del. God innsats, godt pasningsspill og fine mål. Vinner fortjent 4-3.

I går besøkte vi Møhlenpris. Trott 3 var motstander. Vi kjemper og skaper masse sjanser. Taper 3-2 etter blant annet 2 straffemål imot. Vi utligner i det 92 min, for så å få 3-2 imot 5 min på overtid. Uten tvil den beste kampen vi har spilt. Så tar med oss at vi skaper mye og spiller fin fotball innimellom. Vi har hittil laget 4 straffer på 3 kamper, dette må vi jobbe med å få luket bort. Litt justeringer i forhold til forsvarsspillet, så skal vi dra i land flere 3 poeng`ere fremover om vi fortsetter utviklingen vi har hatt fra kamp til kamp.

Troppen er på 30 spillere. Men har vært mye fravær pga sykdom og jobb. Nå har vi i tillegg fått skader på flere spillere. Spesielt keeperplassen har vært hardt berørt. Brukt 4 keepere på 3 kamper, må være bortimot rekord i 7 divisjonJ

Fremover fortsetter vi med 2 treninger pluss kamp, hver uke. Mye spill med høyt tempo. Vi vil fokusere ekstra på hva vi gjør i press, mann mot mann. I tillegg vil vi jobbe med 3èr forsvar. Dette opp mot kamper hvor vi må gjøre taktiske grep, for å endre kampbildet.

Fortsatt er vi litt i prøv og feil fasen. Skulle ønsket vi var kommet lengre og alt satt. Men trenerne kom sent på banen i sesongoppkjøringen og ting tar tid. Men god innsats og intensitet på treningene.

Trenerne opplever at stemningen i gruppen er god. Gjengen står sammen på og utenfor banen som et lag.  Pr nå har vi stort sett sluppet å utelate spillere (som har noenlunde trenings fremmøte) til kamp. Og de som ikke har fått startet kampene, har støttet laget og bidratt positivt inn mot kampene.

I forhold til fokuset vårt på fairplay, har det vært utmerket innstilling og innsats.

Men slik utvikling har vært i laget, ser vi lyst på tiden fremover. Både løpskapasitet og pasningskvalitet har bedret seg.

Vi satt oss ikke noen målsetting for sesongen, annet enn ønsket om å vinne neste kamp, uansett når den måtte komme.

Lagets neste kamp er hjemme mot Nubben søndag 15.05 kl 16

For kampoppsett: fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksid=182474

A-laget har fått nye drakter.

Takk til Norgeshus/ Vest Norsk Bygg AS, Intermec og KTV Group for støtte til drakter.

Håper Dere vil ta turen å se denne gjengen`s neste kamp på søndag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *