Veien videre for IL Apollo – Bygdemøte

IL Apollo står nå med et veivalg, klubben blir mindre og mindre, engasjementet er lavt og anlegget trenger oppgraderinger. I fjor var det stort engasjement for å redde skolen, nå trenger IL Apollo dette engasjementet for å redde klubben som vi mener er viktig for å gi grunnlag for at skolen skal eksitere.

Klubben trenger ikke bare deg som brenner for fotball, men trenger ildsjeler i mange roller. Det trengs folk som kan skaffe sponsorer, drifte hjemmeside, sosiale media, arrangement ansvarlig, regnskap, søknader, dugnadsansvarlig osv. Hvis klubben skal drives videre skal banen også oppgraderes, hvis dette skal gjennomføres trengs det mange skjeler for å gjennomføre dette. Styret kan ikke gå i gang med dette arbeidet uten å vite at vi har bygden med oss. Det trengs også trenere/spillere som kan engasjere barna med ekstra treninger for de som ønsker det.

IL Apollo er et idrettslag, så hvis du brenner for en annen sport er klubben åpen for å implementere dette i klubben(e-sport, håndball, basket, turn, løping).

Dette er styrets siste desperate forsøk på å få opp interessen rundt klubben før vi tar en stilling til veien videre.

Vi trenger at du stiller på dette møtet og viser engasjement for klubben/bygden!

Møtet blir i gymsalen på Davanger Skole søndag 13. Mars klokken 17.00

Legg igjen en kommentar