Apollo/ Nordsiden A-lag Sesongen 2022

Apollo/Nordsiden- Østsiden_18.02.2022.

Bak fra v: Andreas, Kjetil, Tommy, Jo-Marius, Preben, Jonas, Mathias, Steinar(trener) og Morten. Foran fra v: Kenneth, Daniel, Ken, Jørgen, Emil, Hans-Inge, Malvin og Mikael.

Vi er godt i gang med forberedelsene til sesongen 2022. Pr nå gjennomført ca 10 treninger. 2 treninger, pluss 1 kamp i uken.  

Innsats og intensitet har vært høy. 29 spillere deltatt på minst 1 trening. Spillertroppen er nok reelt sett på rundt 23 spillere. Fremmøte har vært varierende, blant annet på grunn av skade på spillere og kollisjon opp mot jobb.

Trenerteamet består av Steinar Østevold(hovedtrener) og André Pedersen(assistent).

Spilt to treningskamper. Fokus har ikke vært på resultatet. Men status er at det er blitt en seier(Vestsiden) og et tap(Østsiden). Spillerne har fått presentere seg i posisjonene de selv foretrekker og trenerne har sett på hvordan laget løser det å spille seg ut bakfra og hvordan samhandling i press er. Mye bra og så har vi en del å jobbe med videre.

Laget vil i utgangspunktet spille 4-3-3 formasjon. Ønsker å spille oss ut bakfra, vil da forhåpentligvis ha ballen mye i løpet av en kamp. Har også fokus på fair-play, slik at vi kan være gode forbilder for yngre spillerne i klubbene.

Målsetting for sesongen ikke satt, men kanskje vil vi ha et bilde på hvor vi står når sesongstarten nærmer seg.

Laget vil sette seg frem mot seriestart som i utgangspunktet er 24.04. kl 18, borte mot Loddefjord 4.

Håper Dere vil ta turen å se denne gjengen i sesongen 2022

Legg igjen en kommentar